Ravintola Laakonki. Unohtumattomia makuja.


Ravintola Laakonki huolehtii Merikeskus Vellamon kaikista ruoka- ja juomatarjoiluista. Pullakahvit päiväkävelyn lomassa, tilkkanen viiniä näyttelykierroksen tauolla, suurenkin seminaarin tarjoilut suoraan kokoustiloihin tai vaikkapa yrityksen juhla – kaikki saman katon alla.

Maukkaan kahvi-, tee- ja kahvileipävalikoiman sekä jokaisena päivänä tarjottavan lounaan lisäksi Laakongissa voi nauttia erinomaisen ruoka- ja juomalistan antimista. Laakongin ammattilaiset täyttävät myös mielellään vaativimpienkin herkuttelijoiden toiveet.

Ravintolan myyntipalvelun tavoittaa numerosta 010 832 3501 arkisin klo 9–15.
Sähköposti: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi. Ravintola Laakongin toiminnasta vastaa Mereta Oy.

 

Arkilounaat viikolla 21 - ma-pe 22.-26.5.2017

Tiistai
Pinaattikeittoa (VL)
Paistettuja muikkuja (L,M)
Pastaa Bolognese (L,V)
Marjarahkaa (L,G)

Keskiviikko
Linssikeittoa (L,V,G)
Paahdettua seesaminsiemenlohta (V,G,M) ja pinaatti-perunamuhennosta (VL,G)
Uunimakkaraa ja kasviksia (L,G)
Vadelmavispipuuroa (L)

Torstai
HELATORSTAI

Tarjoilemme Brunssia noutopöydistä klo 11-15.

Perjantai
Kinkku-ananaspizzaa (L)
Kanaa kolmen yrtin kastikkeessa  (L,G)
Aurinkokiisseliä (L,V,G)

​Brunssilla kevään iloa Laakongissa lauantaina ja sunnuntaina 27. - 28.5.2017!

Ensimmäiset uuden kasvukauden merkit tuovat terveiset lähestyvästä kesästä. Mehevät punavartiset raparperit, parsa ja ruohosipuli ilahduttavat brunssilla.

Raikkaiden kevätkurkkujen kausi on nyt parhaimmillaan. Avaamme grillikauden myös brunssilla ja pääruokana tarjoamme mehevää savukassleria maukkaan BBQ kastikkeen kera.

Tuttuun tapaan herkkuja on tarjolla reilusti: raparperista paistosta, samettista suklaavanukasta, kakkua…   

Nälkä lähtee taatusti!

Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11-15.

Aikuiset 19,50 € / hlö ja lapset 12-vuoteen asti 1 € / ikävuosi. 

Lasillinen kuohuvaa vain 3,50 €.

Nähdään brunssilla!

 

Arkilounaat viikolla 22 - ma-pe 29.5.-2.6.2017

Maanantai
Kasvis-uunimunakasta (VL,G)
Jauhelihapihvejä (V,G)ja sienikastiketta (VL,G)
Tuulihattuja kermatäytteellä

Tiistai
Kermaista savulohikeittoa (L,G,M)
Makkaravuokaa italialaisittain (L,G)
Tandoorikanaa (L,G)
Raparperi-mansikkakiisseliä (L,G,V)

Keskiviikko
Porkkana-inkiväärikeittoa (L,G)
Sitruuna-tillipestolla kuorrutettua uunikalaa (L,G,M,V)
Broilerilasagnea (L)
Keksejä (VL)

Torstai
Hernekeittoa (L,G,V)
Falafelpyöryköitä (V) ja kylmää jogurttikastiketta (L,G) 
Lihamureketta ja perunamuhennosta (L,G)
Pannukakkua (VL)

Perjantai
Kalamurekepihvejä Laakongin tapaan (L,G,M)
BBQ- porsasta (L,G,V)
Kuningatarrahkaa (L,G)