Lasten Vellamo -tapahtumapäivä

 

Merikeskus Vellamon näyttelyihin on piiloutunut pääsiäismunia. Kuinka monta löydät?

Vietämme perheille suunnattua tapahtumapäivää Lasten Vellamoa pääsiäistunnelmissa lauantaina 8.4.2017. 

Sukella näyttelyihin, etsi pääsiäismunat, katso teatteriesitys ja osallistu opastukselle koko päivän voimassa olevalla pääsylipulla – alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset 10/6 € tai Museokortti. Askartelupajoihin osallistutaan yhdellä ja samalla 4 euron materiaalimaksulla.

 

ESITYS

Ruutitrulli ja Illintilli

klo 11 Ruutitrulli ja Illintilli – suuren pääsiäismunan salaisuus.

Riehakas noita Ruutitrulli ja viekas kiira Illintilli tuovat katsojalle tarinoita menneestä, vanhoista uskomuksista ja taikuudesta. He innostavat lapsia vanhoihin pääsiäisleikkeihin ja kuljettavat katsojan kohti suuren pääsiäismunan salaisuutta.  

Teatteri Taruma tarjoilee pääsiäisen elementit vauhdikkaassa esityksessä, jossa nähdään mm. akrobatiaa, hypinlautaleikkiä, sarkatanssia ja luudalla lentoa. Humoristinen ja vähän jännittäväkin esitys soveltuu päiväkoti-ikäisille lapsille ja alakoululaisille. Kesto noin 40 minuuttia. Pääsymaksun hinnalla (alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset 10/6 € tai Museokortti).
 

MASKOTTI

klo 12.30 ja klo 13.30 Laivakoira Vellu tavattavissa pääaulassa

Tule paiskaamaan tassua Vellamon ikioman laivakoiran kanssa! Vapaa pääsy.
 

ASKARTELUA

Yhdellä maksulla kaikkiin askartelupajoihin! Työpajamaksu 4 €/askartelija.

klo 11–14 Pääsiäiskorttipaja, nonstop

Tule askartelemaan pääsiäistervehdyksiä nonstop-työpajaan. Korttiaskartelu sopii pienemmillekin aikuisen seurassa. 

klo 12–14 Kranssityöpaja, nonstop

Työpajassa askarrellaan kaunis pääsiäiskranssi paperista ja kertakäyttölautasista. Ikäsuositus  6-12 vuotta.

klo 12 ja klo 13 Pehmotyöpajat

Ohjatuissa työpajoissa askarrellaan suloinen pehmotipu tai -pupu. Ikäsuositus noin 7-12 vuotta, kesto noin 80 minuuttia, ryhmäkoko 10 henkilöä. Ilmoittautuminen tapahtumapäivänä paikan päällä lipputiskille.
 

VENEILYTURVALLISUUS

klo 13 ja 14 Talentti täkillä -opastukset 

Talentti täkillä -opastuksella käydään läpi vesillä liikkumisen ja veden äärellä olemisen perustaitoja, pelataan muistipeliä ja askarrellaan oma tarve-esine.  Ikäsuositus 7-12 vuotta, kesto noin 60 minuuttia, ryhmäkoko 20 henkilöä. Ilmoittautuminen tapahtumapäivänä paikan päällä lipputiskille. Pääsymaksun hinnalla (alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset 10/6 € tai Museokortti).

klo 11–13 Raketilla museoon

Rajavartiolaitos kerää Vellamon piha-alueella vanhentuneita merkinantovälineitä, ja palautusta vastaan saa vapaalipun Vellamoon. Merivartijat Kotkan merivartioasemalta esittelevät kalustoaan. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia, sillä viranomaiskalusto ja henkilöstö ovat tapahtumassa hälytysvalmiudessa. Vapaa pääsy.

 

Pääsyliput Merikeskus Vellamoon voi ostaa paikan päältä lipputiskiltä.

 

Ommeltuja pääsisäistipuja

Ommeltuja pääsiäispupuja

< Kaikki tapahtumat