Höyryä koneeseen!

Discovery Camp -tiedeleiri 9−11-vuotiaille 7.-9.6. tai 12.-14.6.2017!


Tule mukaan ihmettelemään ilmiöitä!

Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo ja Luontokoulu Haili järjestävät kaksi kolmepäiväistä Discovery Camp -tiedeleiriä Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Tänä vuonna leirillä ihmetellään muun muassa liikkumista (alusten ja otusten), moottoreita ja höyrykoneita. Teemoja käsitellään kokemisen ja tekemisen kautta sekä historiallisesta että luonnontieteellisestä näkökulmasta. Leirit ovat keskenään samansisältöisiä.

Leiriohjelmat toteutetaan päivittäin klo 8.30-15.00. 

Leiriläiset kokoontuvat joka aamu Vellamoon, mutta tehtäviä voidaan tehdä paitsi sisällä myös ulkona eri puolilla Kotkansaarta. Jos päivän aikana on tarvetta liikkumiseen, otamme jalat alle.

Leirimaksu on 60€/lapsi. Hintaan sisältyvät leirin t-paita, ohjelma, materiaalit sekä maittava ja monipuolinen lounas ravintola Laakongin noutopöydästä. 

Ilmoittaudu tiedeleirille 5.5.2017 mennessä.

Ilmoittaudu tiedeleirille klikkaamalla linkkiä ja täyttämällä lomake. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (15 lasta/leiri). Ilmoittautuminen on sitova ja leirimaksu suoritetaan etukäteen. Tarkemmat tiedot maksamisesta ja muu informaatio lähetetään viikolla 19.  

Pidätämme oikeuden perua leirin/leirit, jos ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi. Tieto mahdollisista peruutuksista lähetetään ilmoittautuneille viikolla 19.


Lisätietoja leiristä:
Johanna Aartomaa, Suomen kansallismuseo, johanna.aartomaa@kansallismuseo.fi
Tiina Lecklin, Luontokoulu Haili, tiina.lecklin@kotka.fi

 

Tiedeleirin ilmoittautumislomake, skannaa koodi
Pääset lomakkeelle myös skannaamalla koodin.

< Kaikki tapahtumat