Vellamo Action Day!

Tapahtumapäivä alakouluikäisille Vellamon katolla keskiviikkona 5.7.2017 klo 13-16.

Keskiviikkona 5.7.2017 Kotkan kaupungin nuoret kesätyöntekijät MunMuseo-hankkeesta järjestävät Merikeskus Vellamon upealla katolla lasten ja nuorten tapahtuman. Sateen sattuessa tapahtuma pidetään Vellamon sisätiloissa.

Vellamo Action Day tapahtuu kello 13-16. Luvassa on mm. erilaisia kilpailuja, arvontaa, aktiviteetteja sekä pomppulinna kaikenikäisille sisällä taidenäyttelyssä. Päivän aikana toimintaansa ovat esittelemässä Lasten Kulttuurikeskus, Lasten Meripäivät ja Kotkan Ohjaamo. Lopuksi paikalle saapuu paikallinen tubettaja Aleksi Gaming. Tapahtuma on avoin kaikenikäisille, mutta ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille. Pomppulinna on osa kuvataidenäyttelyä Come Hell or High Water, Andy Bestin ja Merja Puustisen veistoksia (Vellamon näyttelyihin alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset 10 €, opiskelijat ja eläkeläiset 6 €).

MunMuseo-hanketta, joka tunnetaan myös nimellä MunTaide, on toteutettu ympäri maailmaa. Toimintamallin kehittäjä on brittiläisen Creativity, Culture and Education -järjestön johtaja Paul Collard. Suomessa vastaavaa projektia toteutetaan myös Mikkelissä ja Helsingissä. Kotkassa hankkeessa ovat mukana Merikeskus Vellamo ja Kotkan kaupungin Lasten ja nuorten palvelut, joiden työntekijät ohjaavat kesätyöntekijöiden työskentelyä. Hankkeen tavoitteena on lisätä nuorten kiinnostusta museoita ja taidetta kohtaan, mutta myös lisätä nuorten luovuutta ja avata uusia näkökulmia. Nuoret saavat ottaa vastuuta, vaikuttaa ja ajaa asiaa eteenpäin omalla valitsemallaan tavalla hankkeen aikana.

Kotkassa projektin toteuttamistavaksi valikoitui tapahtuman järjestäminen. Tarkoituksena on tehdä Vellamo paikkana tutuksi sekä järjestää mukavaa ajanviettoa ja vaihtelua kesälomalle.

Lisätiedot:

Lasten ja nuorten palvelut, Kotkan kaupunki, ohjaaja & tuottaja Jenni Kuustie, jenni.kuustie@kotka.fi, p. 040 868 1906

Merikeskus Vellamo, kehittämispäällikkö Annika Utriainen, annika.utriainen@kotka.fi, p. 040 674 3692

Lataa MunMuseo-hankkeen Vellamo Action Day -flyeri tästä!

MunMuseo-hankkeen järjestämä Vellamo Action Day

< Kaikki tapahtumat