Pysäköintialue ja vieraslaituri poissa käytöstä

Vellamon edustalla oleva pysäköintialue muuntuu tapahtuma-alueeksi

Meripäivien ja Tall Ships Races -tapahtuma-alueen rakennustöiden vuoksi Merikeskus Vellamon edustalla oleva suuri ja ilmainen pysäköintialue sekä Vellamon vieraslaituri ovat kokonaan poissa yleisökäytöstä 7.-17.7.2017. Tuona aikana pysäköintipaikan joutuu etsimään kaupungin kaduilta tai parkkihallista. Veneelle voi paikkaa etsiä vaikkapa Sapokan vierasvenelaiturista. Tämä epätyypillinen mutka matkalla museoon tuo vireään merikaupunki Kotkaan suurkaupungin tuntua!

Jos ryhmänne liikkuu linja-autolla tai olet liikuntarajoitteinen, tarkistathan kulkumahdollisuuden etukäteen info@merikeskusvellamo.fi tai 040 350 0497. On hyvä huomioida, että erityisesti juuri Tall Ships Races Kotka 2017 ja Meripäivät -tapahtumien aikaan ajoneuvolla liikkuminen Kantasataman alueella on jo pelkästään väenpaljouden takia mahdotonta. Nauttikaamme ihmismerestä!

Rakennus- ja purkuaikana pyydämme alueella liikkuvia olemaan tarkkaavaisia, sillä värikäs aallonmuotoinen rakennus silkkipainettuine laseineen vie epäilemättä kulkijan huomion jo sitä lähestyessä. Sisätiloissa palvelemme museoissa ja ravintolassa täydellä kapasiteetilla, joskin Tietokeskuksen palvelut ovat heinäkuussa normaaliin tapaan suljetut. Tervetuloa!
 

Tiesitkö?

Kesällä 26.6.–13.8.2017 Merikeskus Vellamo on avoinna myös maanantaisin.

Ma–ti, to–su 10-18
Ke 10–20

 

 

< Kaikki tapahtumat