Liiku ja harrasta vesillä -tapahtuma

 

Liiku ja harrasta vesillä -tapahtumassa la 14.4.2018 klo 12-17 kuulet harrastusmahdollisuuksista vesillä ja voit tutustua palveluihin ja kalustoon. Tuhti vesiurheilua esittelevä seminaari- ja messutapahtuma on suunnattu kaikenikäisille veneilystä sekä yleensä vesillä harrastamisesta kiinnostuneille, ja tarjolla on ohjelmaa niin aloittelijoille kuin kokeneille kippareillekin. Vellamon auditoriossa järjestettävässä seminaarissa on tietoiskuja, ja aulassa ja Vellamon edustalla ulkona voi tutustua yhteistyökumppaneiden tarjontaan kalusto-, palvelu- sekä veneilytarvike-esittelyihin.

Päivän käynnistää auditoriossa klo 12 Joel Harkimo Atlantin ylitystarinoillaan. Äänessä ovat myös olympiamitalisti Mikaela Wulff, ammattipurjehtija Samuli Leisti, meripelastusyhdistyksen Tapani Tiitinen, merivartioston Jarmo Lautala ja Ocean Ladiesin Johanna Kölli

Lue tarkempi ohjelma Kotkan pursiseura ry:n nettisivuilta http://www.kotkanpursiseura.fi/2018/04/02/liiku-ja-harrasta-vesilla/

Järjestäjät Kotkan pursiseura ry, Kotkan moottoriveneseura ry, Kymen navigaattorit ry ja Merikeskus Vellamo.

 

Raketilla museoon -tempaus klo 11–13
Rajavartiolaitos kerää Vellamon piha-alueella vanhentuneita merkinantovälineitä, ja palautusta vastaan saa vapaalipun Vellamoon. Lipun voi käyttää tempauspäivänä tai joskus myöhemmin.

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Jos haluat tutustua samalla Vellamon näyttelyihin, on pääsylippu tapahtumapäivänä vain 5 € (normaalisti aikuisilta 10/6 €) tai rajavartiostolta saatu vapaalippu, ja Museokortti käy maksuvälineeksi myös. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Tervetuloa!

< Kaikki tapahtumat