Taikaa ja tähtiä!


Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo ja Luontokoulu Haili järjestävät kolmipäiväisen leirin Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Tänä vuonna leirillä teemoina ovat taikuus ja tähtitiede. Teemoja käsitellään kokemisen ja tekemisen kautta sekä luonnontieteellisestä että historiallisesta näkökulmasta. Leiri on suunnattu  9–12-vuotiaille.

Leiriohjelmat toteutetaan päivittäin klo 8.30–15.00. Leiriläiset kokoontuvat joka aamu Vellamoon, mutta tehtäviä voidaan tehdä paitsi sisällä myös ulkona eri puolilla Kotkansaarta. Jos päivän aikana on tarvetta liikkumiseen, otamme jalat alle.

Leirimaksu on 65 €/lapsi. Hintaan sisältyvät ohjelma, materiaalit sekä maittava ja monipuolinen lounas ravintola Laakongin noutopöydästä. 

Ilmoittaudu viimeistään 4.5.2018 linkistä https://urly.fi/VDv

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Ilmoittautuminen on sitova ja leirimaksu suoritetaan etukäteen. Tarkemmat tiedot maksamisesta ja muu informaatio lähetetään viikolla 19. Pidätämme oikeuden perua leirin, jos ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi. Tieto mahdollisesta peruutuksesta lähetetään ilmoittautuneille viikolla 19.

Lisätietoja leiristä: 
Johanna Aartomaa, Suomen merimuseo, johanna.aartomaa@kansallismuseo.fi 
Tiina Lecklin, Luontokoulu Haili, tiina.lecklin@kotka.fi

< Kaikki tapahtumat