Tyttöjä! Tyttöjä! Tyttöjä!


Kalastusopas Ross Carpenterilla (Elvis Presley) on kaksi intohimoa, nimittäin meri ja tytöt. Omasta veneestä haaveileva mies ansaitsee rahaa esiintymällä hotellin aulassa laulajana. Rossiin elämään kuuluu kaksi hyvin erilaista naista, fiksu yökerholaulaja Robin (Stella Stevens) ja suloinen Laurel (Laurel Goodwin), joka ei ehkä olekaan aivan sitä, miltä näyttää. Kumpi naisista voittaa omakseen Rossin sydämen?

Tyttöjä! Tyttöjä! Tyttöjä! (Girls! Girls! Girls!) on vuonna 1962 ilmestynyt yhdysvaltalainen musiikkielokuva, jonka pääosassa loistaa Elvis Presley. Elokuvan käsikirjoituksesta vastasivat Allan Weiss ja Edward Anhalt. Weiss ja elokuvan tuottaja Hal B. Wallis tekivät yhdessä Elviksen kanssa viisi muutakin elokuvaa.

Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 21.11.1962 ja Suomessa 22.3.1963. Suomen TV:ssä elokuva on nähty kahdesti, TV1:ssä Mainostelevision esittämänä 23.8.1980 ja toisen kerran Kolmoskanavalla 4.7.1990. 

Elokuva oli vuonna 1963 ehdolla Golden Globe palkinnon voittajaksi musikaalien sarjassa. Samana vuonna Laurel-palkinnon arvosteluraati listasi elokuvan kolmanneksi parhaaksi musiikkielokuvaksi ja Elviksen toiseksi parhaaksi miespääosan esittäjäksi musiikkielokuvien sarjassa.

Elokuvan kesto on 106 minuuttia ja esitykseen on vapaa pääsy. Tilaisuuden järjestää Elvis Presley Finland - King Elvis Association.
 
https://www.facebook.com/ElvisPresleyFinland
http://kea.edicypages.com

< Kaikki tapahtumat