Ruokailut ryhmille

Hyvä ruoka kruunaa päivän! Kun järjestelyt sujuvat, jää enemmän aikaa Vellamon tarinoille.

Merikeskus Vellamo on mainio kohde pienille ja suurille ryhmille. Antoisan kierroksen ja ajatusten ruokkimisen jälkeen on tauon paikka. Jotta ryhmä voi keskittyä olennaiseen, Laakonki tarjoaa joukon ratkaisuja ripeään ja miellyttävään virkistäytymishetkeen.

Lounas

Ennakkovarauksen tehneille ryhmille varaamme nimellä paikat ravintolasalista ja näin lounasruokailu sujuu mukavasti myös ruuhkaisempina hetkinä. Kun ryhmän koko on yli 25 henkilöä tarjoamme lounaan yhdelle ja yli 50 henkilön ryhmissä kaksi nauttii veloituksetta. Etu edellyttää yhteislaskutusta.

Tutustu lounaslistaamme

Kahvitarjoilut

Etukäteen tilatut kahvitarjoilut katetaan ryhmille aina omaan noutopöytään ja seurueelle varataan istumapaikat ravintolasalista nimellä. Kahvia ja haudutettua teetä on tarjolla santsattavaksikin ja pöydässä on aina myös raikasta vettä sekä tuoremehua.

Vellamo-buffet

Talon nimikkopöytä on ryhmille ennakkovarauksesta katettava herkullinen kokonaisuus. Vellamo-buffet sopii niin lounas- kuin päivällistilaisuuksiinkin. 

Tutustu Vellamo-buffetiin (PDF)

Muut tarjoilut

Muut tarjoilut hintoineen sovitaan aina erikseen toiveidenne mukaan.

Varaukset ja lisätiedot:

Puhelinpalvelumme 010 832 3501 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) on avoinna arkisin klo 9-15 tai asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi

Ryhmällä tarkoitetaan vähintään 25 hengen seuruetta. Ryhmähinnat edellyttävät yhtenäistä menuvalintaa sekä yhteislaskutusta.

Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä tulee vahvistaa viimeistään kolme arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Vahvistettu henkilömäärä on laskutuksen peruste. Kaikki juomat veloitamme aina kulutuksen mukaan. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (14% / 24%). Kokonaan peruuttamatta jätetyt sekä vahvistamisen jälkeen perutut tilaisuudet laskutetaan täysimääräisesti.

Tarjoilut voi maksaa paikan päällä käteisellä, kotimaisten pankkien pankkikorteilla, Luottokunnan maksuaikakorteilla tai American Express tai Diners Club -luottokorteilla. Voimme myös lähettää laskun postitse tai verkkolaskuna. Pyydämme ilmoittamaan laskutustiedot etukäteen. Lähetettyihin laskuihin lisäämme laskutuksen palvelumaksun: postitettu paperilasku 10,00 euroa, verkkolasku 6,00 euroa. American Express sekä Diners Club -maksuissa veloitamme korttiyhtiöiden kuluina 4,00 % laskun loppusummasta.