Möten och fester. Vad får det vara?

Utnyttja vår upplevelserika möteslokal för att skapa nya idéer och fatta bra beslut!

Mångsidiga lokaler, professionell betjäning och smaklig servering garanterar ett lyckat evenemang. Maritimcentret Vellamos majestätiska båthall och flexibla mötes- och restauranglokaler lämpar sig för att ordna olika möten, fester och andra evenemang.

Kombinera också ett besök på utställningen med ditt evenemang. Även en kvartslång inblick i sjöfartens eller regionens historia är en upplevelse man minns. Vid hyrning av en lokal ingår alltid även ett besök på utställningen.

Det är enkelt att komma till oss. Man kan komma längs motorväg E18 både västerifrån och österifrån och på gårdsområdet finns ordentligt med gratis parkeringsutrymme för såväl bilar som bussar. Tåghållplatsen Kotka hamn ligger endast 400 meter bort och busstationen finns på 1,5 kilometers avstånd.

Hyran för lokalerna kan betalas kontant samt med bankkort och de vanligaste kreditkorten. I alla priser ingår moms 24 %.

Förfrågningar och bokningar: info@merikeskusvellamo.fi, 040 350 0497 (auditoriet, utbildningsrummen och båthallen)
Förfrågningar och bokningar: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi, 010 832 3501, vardagar kl. 9–15 (seminariesal och restaurangtjänster)