Festlokaler

Fest vid havet i Kotka. Vad får det lov att vara?

Boka en festlokal

Arrangera en oförglömlig fest i marin miljö.

Maritimcentret Vellamos auditorium, majestätiska båthall och omformbara restaurang- och möteslokaler lämpar sig till arrangemang av olika möten, fester och andra evenemang. Våra läckra matserveringar garanterar en lyckad tillställning.

Vår professionella personal hjälper dig gärna att skapa ett oförglömligt evenemang.

Kontakta oss: info@merikeskusvellamo.fi | 040 350 0497.

Låt oss planera din fest tillsammans!

Oförglömliga smaker till din fest.

Restaurang Laakonki tar hand om maten på din fest. Mat och dryck planeras enligt dina önskemål och serveringen sker smidigt. Laakonkis professionella personal hjälper gärna till att uppfylla även de kräsnaste finsmakarnas önskemål.

Kontakta restaurang Laakonkis försäljningstjänst: puh. 010 832 3501 (vardagar kl. 9–15) | asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.

Vad vill du servera på din fest?

Till oss är det enkelt att hitta.

Motorvägen E18 gör det smidigt och snabbt att komma till oss såväl från väst som öst, och på gården finns gott om gratis parkeringsplatser för både personbilar och bussar. Kotka hamn tåghållplats ligger bara 400 meter borta och till busstationen är det 1,5 kilometer.

Öppna Google maps

Fira enkelt och smidigt i Vellamo!

Boka din festlokal nu!

Maritimcentret Vellamos båthall skapar en unik festmiljö. I båthallen finns en imponerande samling båtar från olika årtionden. De har använts för att ta sig fram till sjöss, i tävlingssyfte och för skoj skull, betjänat militären och Gränsbevakningsväsendet, varit med om att dra upp fisk och rädda folk.

Kontakta oss: info@merikeskusvellamo.fi | 040 350 0497.

Vilken typ av fest skulle du vilja arrangera hos oss?