Restaurang

En avkopplande kaffestund eller ett glas vin i samband med museibesöket, delikat vardagslunch, dignande brunchbuffé för helgmys, upplevelserika smakstunder för grupper eller ett skräddarsytt paket för stora evenemang – Restaurang Laakonki uppfyller gärna alla finsmakares önskemål.

 

Restaurang Laakonki
Maritimcentret Vellamo
Tornatorintie 99
48100 Kotka, Finland

Försäljningstjänsten är öppen tis-fre kl. 12–14.

+358 10 832 3501
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi

Kom på fika

En kopp kallt eller varmt.

Det är skönt att sätta sig ner en stund och äta något gott ur kaféets läckra sortiment. Stanna för en kopp kaffe eller te, släck törsten med kalla dryck eller avnjut exempelvis ett glas bubbel. Smakupplevelsen fullbordas av delikat kaffebröd som får det garanterat att vattnas i munnen.

Restaurang Laakonkis kafé serverar besökare av alla åldrar under Maritimcentret Vellamos öppettider.

Tips: Om du reser med en större grupp, kan du boka kaffebröd i förväg!

Ta en lunchpaus

Maten smakar bättre vid havet.

Restaurang Laakonki serverar varje vardag en god och varierande lunch. I vår lunchmeny finns alternativ för såväl vegetarianer som köttälskare i både större och mindre portioner. En söt dessert ingår alltid i priset på lunchen och ger extra lyx i vardagen.

Meny

Lunch serveras från tisdag till fredag kl. 11.00–14.30. På sommaren har restaurangen öppet även på måndagar. Vänligen kolla öppettiderna här.

Lunchen kostar 13,50 € för vuxna, 7,50 € för barn 3-12 år och 5 € för barn under 3 år.

 

Kom på brunch

En generös helgdukning.

Brunch! Under veckoslut dukar vi upp vår buffé med flera olika delikatesser. Plocka olika varma och kalla rätter, färska grönsaker och frukter samt säsongspecialiteter på tallriken. Ät så mycket som du orkar – men kom ihåg att även lämna lite plats för de syndigt goda efterrätterna!

Brunch serveras som buffé lördagar, söndagar och helgdagar kl. 11.30–15.30.

Brunchen kostar 24,40 € för vuxna, 10 €/ för barn under 12 år och 5 € för barn under 3 år.

 

För grupper

God mat förgyller dagen!

Maritimcentret Vellamo är ett utmärkt resmål för små och stora grupper. När allt flyter på finns mer tid över för det som är väsentligt.

Vardagslunch och brunch: se vår lunchmeny.
Kaffestund: Vi dukar alltid upp läckra bakverk på egna buffébord för grupper.
Vi kan även skräddarsy kaffeserveringar enligt önskemål!

Grupper som har gjort en förhandsbokning sitter på bokade platser. Med en grupp avses ett sällskap på minst 10 personer. Priserna för grupper gäller om alla väljer samma rätter och maten faktureras gemensamt.

Det slutliga antalet personer ska bekräftas senast tre vardagar innan den bokade tiden. Faktureringen baserar sig på det bekräftade antalet personer. Dryck debiteras efter åtgång. I alla våra priser ingår moms. Bokningar som inte avbokas eller avbokas efter bekräftelsen faktureras till fullt belopp. Serveringarna kan betalas kontant, med kort eller mot faktura.

Fest

Oförglömliga smaker till din fest.

Restaurangsalen lämpar sig för arrangemang av olika fester i marin miljö. Njut av läckerheterna på vår meny och dryckeslista och låt de professionella i Laakonki uppfylla även de kräsnaste finsmakarnas önskemål. Låt oss planera din fest tillsammans!