Ravintola

Rentouttava kahvihetki tai lasi viiniä museovierailun lomassa, maistuva lounas arkeen, notkuva brunssipöytä viikonloppunautiskeluun, elämykselliset ruokahetket ryhmällesi tai räätälöity kokonaispaketti suuren luokan tapahtumaan – Ravintola Laakonki täyttää mielellään kaikkien herkuttelijoiden toiveet.

asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
010 832 3501 (arkisin klo 9-15)

 

Tule kahville

Kuppi kylmää tai kuumaa.

Vierailun lomassa on mukava hengähtää hetki ja istahtaa nauttimaan kahvilamme maistuvasta valikoimasta. Pysähdy virkistävälle kahvi- tai teekupposelle, hörppää kylmiä virvokkeita tai kruunaa vierailusi vaikka lasillisella kuohuvaa. Makuelämyksen täydentävät herkulliset kahvileivät, jotka saavat taatusti veden kielelle.

Vinkki: Jos vierailet isommalla porukalla, voit varata kahvitarjoilut ennakkoon!

Tule lounaalle

Ruoka maistuu paremmalta meren äärellä.

Ravintola Laakongissa nautit joka arkipäivä vaihtuvan, maistuvan lounaan. Lounaslistaltamme löytyy vaihtoehtoja niin kasvissyöjille kuin lihanystäville, ja niin suurempaan kuin pienempäänkin nälkään. Herkkuhetken arkeen tarjoaa makea jälkiruoka, joka kuuluu lounashintaan.

Lounasta tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 11.00-14.30.

Lounaan hinta aikuisilta 12,50 € / alle 12-vuotiailta 6,50 €

Alle 3-vuotiaat ruokailevat aikuisen seurassa veloituksetta.

Menu

Tule brunssille

Yltäkylläinen viikonloppukattaus.

Viikonloput käynnistyvät maukkaasti Laakongin brunssilla perheen, ystävien tai läheisten kanssa. Buffetistamme löytyy monenmoisia herkkuja. Merikeskus Vellamo Kotkan Kantasatamassa tarjoaa ainutlaatuisen brunssiympäristön aivan meren äärellä, joko sisällä ravintolassa tai suurella terassillamme. Ihana viikonloppu täydentyy, kun tutustut samalla reissulla Vellamon näyttelyihin!

Brunssia tarjoilemme lauantaisin ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä klo 11.30-15.30.

Aikuiset 22 €/henkilö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 €/henkilö.

Lisätietoja: https://kotkanravintolat.fi/brunssi/

Tiedustelut ja varaukset:
https://kauppa.kotkanravintolat.fi/
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
010 832 3501 (arkisin klo 12-14)

Ryhmille

Hyvä ruoka kruunaa päivän!

Merikeskus Vellamo on mainio kohde pienille ja suurille ryhmille. Kun järjestelyt sujuvat, jää enemmän aikaa olennaiseen.

Ravintola Laakonki kattaa tarjoilut ryhmälle kuin ryhmälle toiveiden ja tarpeiden mukaan. Arkilounaiden, viikonloppubrunssien ja kahvitarjoilujen ohella ravintolan ammattilaiset valmistavat herkkuja niin kokouksiin kuin juhliinkin.

Lisätiedot ja varaukset:
Puh. 010 832 3501 (arkisin klo 9-15) tai asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
tai verkkokaupassamme. 

Yleiset ehdot:
Ennakkovarauksen tehneet ryhmät nauttivat tarjoilut varatuilla paikoilla. Ryhmällä tarkoitetaan vähintään 10 hengen seuruetta. Teemme mielellämme tarjouksen juuri Sinun ryhmälle sopivista tarjoiluista! Ryhmähinnat ja -alennukset edellyttävät yhtenäistä menuvalintaa sekä yhteislaskutusta.

Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä tulee vahvistaa viimeistään kolme arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Vahvistettu henkilömäärä on laskutuksen peruste. Kaikki juomat veloitamme aina kulutuksen mukaan. Kaikki hintamme sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Kokonaan peruuttamatta jätetyt sekä vahvistamisen jälkeen perutut tilaisuudet laskutetaan täysimääräisesti. Tarjoilut voi maksaa käteisellä, kortilla tai voimme lähettää laskun.

Juhlat

Unohtumattomia makuja juhliisi.

Ravintolasali soveltuu monenlaisten juhlien järjestämiseen merellisissä maisemissa. Nauti erinomaisen ruoka- ja juomalistan antimista, ja anna Laakongin ammattilaisten täyttää vaativimpienkin herkuttelijoiden toiveet.

Tutustu tästä lasten synttäreihin!

Suunnitellaan juhlasi yhdessä! Varaukset ja lisätiedot: Puh. 010 832 3501 arkisin klo 9-15 tai asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi