Asiakaspalvelu ja tilat

Opastamme mielellämme tiedonhankinnan eri keinojen käyttöönotossa ja hallinnassa. Teemme myös tiedonhakuja tilauksesta.

Asiakaspalveluvirkailija vastaa suppeisiin lainaus-, aineisto- yms. tiedusteluihin. Tiedusteluja voi lähettää myös Tietokeskuksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen tietokeskus@merikeskusvellamo.fi

E-aineistojen käytössä ja tiedonhaussa asiakkaita neuvotaan ja opastetaan pyydettäessä.

Asiakkailla on mahdollisuus teettää tiedonhakuja maksullisena palveluna sellaisiin aineistoihin, joihin ei liity käyttörajoituksia. Toimeksiantojen mukaisia hakuja tekevät informaatikko ja tutkijat. Maksullisten tiedonhakujen toimeksiannot tehdään asioimalla henkilökohtaisesti Tietokeskuksessa.

Tietokeskus Vellamon hinnasto 2017 (PDF)

 

Tilat ja laitteet

Tietokeskus Vellamo tarjoaa erinomaiset tilat niin tutkijoille kuin muillekin tiedonhakijoille.

Tietokeskus Vellamossa on paikkoja itsenäistä työskentelyä varten sekä yksi tutkijanhuone, joka on varustettu erityyppiseen materiaaliin tutustumista varten (esim. arkisto-, valokuva-aineisto). Tutkijanhuone on tarkoitettu lyhytaikaiseen (muutama tunti) käyttöön.  Tutkijanhuoneen varausta voi tiedustella Tietokeskuksen asiakaspalvelusta. Tietokeskuksessa on myös lukittavat säilytyslokerot.

Lisäksi tietokeskuksessa on 10 asiakaskonetta, joilla voi käyttää Tietokeskuksen elektronisia aineistoja. Asiakkaat saavat asiakaspalvelusta tunnukset, joilla pääsee kirjautumaan tietokoneelle.

Tutkijasalietiketti

Tietokeskus avoinna

Ti, to 10–16
Ke 10–18
Pe 10–15
Tietokeskus on ma, la, su ja heinäkuussa suljettu.

Puhelin 05 234 4405
tietokeskus@merikeskusvellamo.fi

Tietokeskukseen on vapaa pääsy.