Aaltoja! Valoa ja ääntä -kaupunkifestivaali valaisee jälleen Kotkassa lokakuun pimeitä iltoja 18.-21.10.2023. Upeat valoteokset innostavat kuvaamaan, mutta illan hämäryys saattaa haastaa kuvaajan.

Keskiviikkona 18.10.2023 klo 18-20 on mahdollista valmistautua valoteosten kuvaamiseen, kun Kymen Kamerat ry:n jäsenet antavat vinkkejä ja neuvoja kuvaukseen puhelimen kameralla Merikeskus Vellamon opetustiloissa. Illan aikana vinkkejä voi testata käytännössä sekä Vellamon näyttelytiloissa että ulkona Kantasatamassa.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Merikeskus Vellamoon on vapaa pääsy aina keskiviikkoiltaisin klo 17-20, joten samalla reissulla on mainio tilaisuus tutustua Kymenlaakson museon uuteen Studio Leisti -näyttelyyn. Valokuvaaja Tapio Leistin nostalgiset otokset vievät matkalle menneeseen Kotkaan.

HUOM! Kymen Kamerat järjestää lisäksi torstai-iltana 19.10. kaikille avoimen ja maksuttoman kuvakävelyn Aaltoja!-festivaalilla. Kuvakävelyllä kameraseuralaiset avustavat kuvien ottamisessa puhelimella tai kameralla. Lisätietoja kuvakävelystä löydät täältä:
Kymen Kameroiden kotisivut

Kuva: Sari Hassinen

Kutsu ystäväsi mukaan :)