Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -kaupunkitapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa lokakuussa 2021. Tapahtumassa on valo- ja ääniteoksia, valaistuja kohteita, musiikkia ja taidetta sekä lukuisia erilaisia tapahtumia ympäri kaupunkia.

Merikeskus Vellamolla valoa voi ihastella piha-alueella, kun satamanosturit sekä Vellamon kattoestradi saavat juhlavalaistuksen Aaltoja!-festivaalin ajaksi keskiviikosta lauantaihin. Merikeskus Vellamon vieressä lepäävä Alexander Reichsteinin luoma ja meren muoviroskaa syövä Leviathan-merihirviö valaistaan ja varustetaan teoksen idean mukaisesti tarpeettomilla jätteillä. Vellamon ystävät on paikalla jakamassa ohikulkijoille hirviön kylkiin ripustettuja heijastimia.

Lauantaina ääntä on tarjolla Kotkan seudun musiikkiopiston toimesta, kun oppilaat ja opettajat konsertoivat Venehallissamme klo 11. Tästä ohjelmasta voit lukea tarkemmin tämän linkin takaa. 

Käy tutustumassa festivaalin kattavaan tapahtumavalikoimaan Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtuman kotisivuilta: aaltojafestivaali.fi. 

Kutsu ystäväsi mukaan :)