Osana Kotkan Rakkausviikkoa Vellamon auditoriossa esitetään Elvis Presleyn tähdittämä elokuva Love Me Tender (Rakasta minua hellästi), kesto n. 1,5 tuntia. Ennen elokuvaesitystä Matti Lappi esittää muutaman Elviksen rakkauslaulun. Tilaisuuden järjestää Elvis Presley Finland – King Elvis Association, joka myös myy fanituotteita auditoriossa. Elokuvaesitykseen on vapaa pääsy.

Elvis Presleyn ensimmäinen elokuva Love Me Tender (1956) on Robert E. Webbin ohjaama western, jossa sisällissota, laittomuudet ja rakkaus samaan kaunottareen rikkovat kahden veljeksen välit. Elokuvan nimi oli alun perin The Reno Brothers – nimi vaihdettiin ja musiikkinumerot lisättiin Presleyn ja Love Me Tender -singlen valtavan suosion myötä.

Eletään Yhdysvaltojen sisällissodan viimeisiä hetkiä. Joukko etelän sotilaita ryöstää pohjoisen joukkojen palkkarahajunan tietämättä, että sota on juuri päättynyt. Saatuaan tiedon sodan päättymisestä miehet päättävät kuitenkin pitää rahat ja lähtevät kotiin. Joukkion johtaja Vance Reno (Richard Egan) kuulee yllätyksekseen, että hänen on luultu kaatuneen sodassa. Kotipuolessa veljesryhmän nuorin Clint Reno (Elvis Presley), joka on ikänsä vuoksi välttynyt asepalvelukselta, on mennyt naimisiin Vancen kihlatun Kathyn (Debra Paget) kanssa. Vancen palatessa kotiin kolmiodraama on valmis.

Kutsu ystäväsi mukaan :)