KO-KOO-MO kutsuu löytöretkelle luovaan ajatteluun

Taide on yksinkertaisimmillaan aineeton idea, jota ihminen työstää havaittavaan ja ymmärrettävään muotoon. Taiteen tavoin myös leikki on ihmiselle tyypillistä ja perusteiltaan aineetonta toimintaa, joka sekin tarvitsee käsin kosketeltavaa tuekseen. Yksi perinteinen leikkiväline on puusta valmistettu rakennuspalikka.

Monitoimitila Ruuman pienoisnäyttelyssä on esillä kaksi Elävä Veistos -palikastoa. Näistä yksi on yleisön katseltavana ja toinen rakennettavana, vapaasti tulkittavissa.

Näyttelytiimi toivoo, että palikkaveistosten rakentajat ottaisivat luomuksistaan valokuvia ja osallistuisivat KO-KOO-MOn verkkogalleriaan lähettämällä kuvat teoksen nimellä ja nimimerkillä varustettuna osoitteeseen elavaveistos1(at)gmail.com.

KO-KOO-MO on luovuuteen perustuva visuaalisen taiteen konsepti, joka on kieli- ja kulttuurimuureista riippumaton. Konseptilla ei ole erikseen rajattua kohderyhmää, sillä toiminta on joustavaa ja sopeutettavaa. KO-KOO-MOn toiminnasta vastaavat nukketeatteritaiteilija Roosa Halme, kuvataiteilija Kai Ruohonen ja kulttuurituottaja Annukka Ketola.

Kutsu ystäväsi mukaan :)