Missä sinun nuoruudessasi kokoonnuttiin yhteen ja mitä siellä tehtiin? Vietettiinkö aikaa ulkona vai esimerkiksi nuorisotalolla? Käytiinkö tanssimassa? Millä kulkuvälineellä matkat taitettiin? Millaisissa porukoissa liikuttiin? Millaisia muistoja sinulla on kyliltä ja kulmilta?

Nuoriso on kaikkina aikoina tavannut toisiaan ja kokoontunut yhteen, vain kokoontumispaikat ja ajanviettotavat ovat muuttuneet. Nyt kaipaamme tietoja siitä, missä kymenlaaksolaisnuoret ovat tavanneet toisiaan ja mitä siellä on tehty.

Kerro meille! Kylillä ja kulmilla on Kymenlaakson museon, Poikilo-museoiden, Haminan kaupungin museoiden, Miehikkälän museoiden, Verlan tehdasmuseon ja Kaunissaaren saaristolaismuseon yhteinen hanke. Vuoden 2019 teemana on nuoruus, ja ensi vuonna kyselemme kymenlaaksolaisesta teollisuudesta. Tarkoituksena on kerätä muistitietoa. Muistot voivat olla miltä vuosikymmeneltä ja mistäpäin Kymenlaaksoa tahansa.

Online-kysely löytyy osoitteesta www.kerromeille.net ja se on avoinna 30.11.2019 asti.

Vastaukset tallennetaan museoiden kokoelmiin ja niitä käytetään mm. näyttely- ja tutkimusaineistona. Otteita muistoista voidaan myös julkaista some-kanavilla.

Kutsu ystäväsi mukaan :)