Korukurssin aluksi vieraillaan Suomen merimuseon näyttelyssä Oceanista – muoti ja meri, joka näyttää, kuinka huippumuoti on lainannut merenkulkijoiden tyyliä ja kulttuuria vuosikymmenten ajan. Sen jälkeen siirrytään työpajaan, jossa suunnitellaan ja tehdään itse korva- tai kaulakoruja. Heittäydy luovaksi ja suunnittele omanlaisesi korut!

Kurssin ohjaajana toimii Littlebit Design -koruyrittäjä Anniki Jensen-Munk avustajansa kanssa. Pajassa hyödynnetään materiaaleja, joita Kuusankosken Taideruukilla toimiva Littlebit Design käyttää omassa tuotannossaan. Työpajassa on myös Littlebit Designin korujen myyntipiste.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa koruntekotaitoa, sillä ohjaajat neuvovat ja auttavat sinua. Huomioithan, että kurssi on suunnattu aikuisille ja alle yläkouluikäisten osallistumisesta pajaan on sovittava etukäteen.

Kurssin osallistumismaksu on 20 euroa/henkilö, ja se sisältää puolen tunnin opastuksen Oceanista – muoti ja meri -näyttelyssä sekä ohjauksen työpajassa. Korunosat veloitetaan paikan päällä menekin mukaan. Jos kokoat useamman kuin yhden mallin, saat alennusta seuraavista koruista (hinnasto on ilmoittautumissivulla). Työpajassa ehtii tehdä 1–3 korvakoruparia.

Ilmoittautuminen avautuu 3.4.2024 klo 10 Eventilla-järjestelmässä. Ilmoittauduthan 24.4.2024 klo 16 mennessä. Huom! Valitse vain toinen kurssiaika. Ilmoittautuminen on sitova, emme palauta käyttämättä jääneitä osallistumismaksuja kurssin toteutuessa.

Linkki ilmoittautumiseen

Lisätiedot: merimuseo@kansallismuseo.fi, 0295 33 6486

Kutsu ystäväsi mukaan :)