David Chevallier, kitara
Sébastien Boisseau, kontrabasso
Christophe Lavergne, rummut
Tomi Nikku, trumpetti

Ranskalaisen kitaristi David Chevallier’n johtaman trion ensimmäinen Suomen kiertue pistäytyy iloksemme myös jazzkaupunki Kotkassa. Trion täydentää kvartetiksi lupaava trumpetistilahjakkuus Tomi Nikku, joka palkittiin tänä vuonna Pori Jazzin Vuoden nouseva kyky -tunnustuksella.

Yhtye esittää Merikeskus Vellamon auditoriossa uusinta ohjelmaansa Curiosity. Tässä ohjelmistossa Chevallier on inspiroitunut ECM-levy-yhtiön legendaarisista kitaristeista (mm. Ralph Towner, John Abercrombie, Pat Metheny, Terje Rypdal), jotka loivat perustan hänen musiikilliselle kehitykselleen teini-iässä. Basisti Sebastian Boisseau ja rumpali Christophe Lavergne kuuluvat molemmat ranskalaisen nykyjazzin huippukaartiin. Odotettavissa on siis hieno ranskalais-suomalainen musiikituokio.

Kotkan konsertti kuuluu trion Vapaat Äänet -kiertueeseen Suomessa, minkä jälkeen bändi suunnistaa konsertoimaan Viroon ja Latviaan.

Liput ovelta
: 10 €, 8 € (Kotka Jazz jäsen), 5 € (opiskelijat)

Huom! Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen konserttipaikan katsomossa noudatetaan kahden metrin turvavälikäytäntöä. Tästä johtuen paikkoja on rajoitetusti n. 50 hengelle. Käsidesiä ja maskeja, joiden käyttö on suositeltavaa, on saatavissa konserttipaikalla. Jos joku haluaa varata lipun etukäteen, se onnistuu soittamalla, tekstiviestillä tai Whatsupilla (Olli Andersen, 050 5366141). Lipun voi lunastaa ovelta ennen konserttia.

Turvallisesti tervetuloa!

Pääkuva: David Chevallier, Sébastien Boisseau, Christophe Lavergne (c) Anne Magouët

Trumpetisti Tomi Nikku. Kuva Veera Konsti.

Kutsu ystäväsi mukaan :)