Lasten Vellamo tulee taas! Leikitään, askarrellaan ja nautitaan musiikista merellisissä tunnelmissa. Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis nostattaa tunnelman Venehallin kattoon, kun Vallattoman laivan laulut -konsertti tutustuttaa meidät riemastuttavaan laivaväkeen. Työpajoissa askarrellaan kelluvia avaimenperiä tai tehdään maitopurkista majakka. Näyttelyissä leikitään yhdessä leikkituokioissa ja kuljetaan pullopostin jäljillä. Nälkäisten leikkijöiden pelastus on ravintola Laakongin brunssi (aikuiset 23,50€/hlö, alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 10€/hlö ja alle 3-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 5€/hlö).

Alle 18-vuotiaat lapset osallistuvat ohjelmaan maksutta ja aikuiset pääsymaksun hinnalla 14/9 €, Museokortti tai Kaikukortti. Merkkaa päivämäärä heti perhekalenteriin ja tule mukaan merelliseen menoon koko perheen kanssa!

OHJELMA

klo 12-12.10 Leikkihetki Leikkimössä
Ohjatuissa leikkituokioissa leikitään yhdessä niin merellisiä kuin muita hauskoja leikkejä. Kapteeni käskee!

klo 12-15 Kelluva avaimenperä -askartelupiste, Venehalli
Omatoimisessa non stop -askartelupisteessä voit askarrella kelluvan avaimenperän ohjeiden mukaan. Yksi avaimenperä/osallistuja.

klo 13-13.45 Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis: Vallattoman laivan laulut -konsertti, Venehalli
Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen konsertissa on luvassa veikeän vallatonta meininkiä. Liisa Kallion sanoittamat ja Soili Perkiön säveltämät laulut tutustuttavat meidät riemastuttavaan laivaväkeen merirosvokapteenista laivakissaan. Nostetaan purjeet ja annetaan musiikin viedä!

klo 14-14.10 Leikkihetki Leikkimössä

klo 13.30-15.30 Majakkatyöpaja, opetustila
Ohjatussa nonstop-työpajassa askarrellaan maitopurkista ja ledilampusta oma majakka. Askartelemaan mahtuu kerralla n. 25 osallistujaa.

klo 14.30-14.40 Leikkihetki Leikkimössä

klo 10-17 Pullopostin jäljillä -kuvasuunnistus
Kantasataman rantaan on ajelehtinut pullopostia, jota aallot ovat kuljettaneet eri puolille Vellamon näyttelyitä. Tapahtuman ajan voit suunnistaa omaan tahtiin kuvien ja vihjeiden avulla pullopostin jäljillä aulasta aloittaen. Pullopostin reitin kulkeneille pieni palkinto.

Muutokset mahdollisia.

 

Tästä lippukauppaan

 

Neljä yhtyeen jäsentä hymyilee kameralle mustan esiintymisverhon edustalla, jokainen pitelee soitinta.

Kuvassa: lastenmusiikkiorkesteri Loiskis.
Kuva: Maria Kärkkäinen.

Kutsu ystäväsi mukaan :)