Herd

Panu Savolainen, vibrafoni
Mikko Pellinen, ukulelebasso
Tuomas Timonen, rummut

Kadri Voorand & Mihkel Mälgand

Kadri Voorand, laulu ja piano
Mihkel Mälgand, kontrabasso

Tällä konsertilla on täysi jazzlaatutakuu! Lohisoitto tuo Vellamoon kotimaassaan ja kansainvälisesti useasti palkitun upeaäänisen ja persoonallisen valovoimaisen jazzlaulaja-pianisti Kadri Voorandin ja monissa kokoonpanoissa ja lukuisissa levytyksissä kouliintuneen luottobasistin Mihkel Mälgandin. Konserttejaan riemukkaalla improvisoinnilla höystävä virolaisduo on esiintynyt yhdessä lukuisilla festivaaleilla ympäri Eurooppaa, ja Lohisoitossa heiltä voi odottaa taas jotakin ennen kuulematonta.

Tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä Herd palaa uuden albumin X myötä juurilleen moniulotteisen sekä melankolisenkauniin triosoiton pariin. Omaleimaisesta yhtyesoundista tunnetun trion musiikkia värittävät omat vivahteikkaat sävellykset sekä kehittynyt musiikillisten detaljien ja dynamiikan taju.

Liput 20 € asiakaspalvelupiste Ruorista (Kirkkokatu 6) ja Ticketmasterista. Lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu (Ruori 1 €/lippu, Ticketmaster 2,50‒3,50 €/lippu). S-etukortilla 2 euron alennus, vain yksi alennus / lippu.

Mikäli lippuja on jäänyt myytäväksi, niitä myydään konserttipaikan ovella tuntia ennen esitystä.

Tiedustelut ja ryhmämyynti: Minna Korkolainen, 040 740 4051


Herd


Kadri Voorand

Kutsu ystäväsi mukaan :)