Suomen Majakkaseura esittää Vellamon auditoriossa uutuuselokuvansa Majakoiden ja luotsien Porkkala sodassa ja rauhassa. Elokuvan rungon muodostaa Majakkaseuran kustantama kirja Majakoiden ja luotsien Porkkala, mutta elokuvaan on saatu myös uutta ainutlaatuista materiaalia mm. toisesta maailmansodasta alueella. Elokuvassa keskitytään muutaman luotsi- ja majakanvartijaperheen elämään Kallbådalla ja Rönnskärissä, mutta myös sotilaiden elämä ja 1960-luvun elämä Kallbådalla nousevat esiin.

Lisäksi nähdään elokuva Märketin majakanvartija ja kuullaan Pekka Väisäsen esitys 500 vuotta suomalaisia merimerkkejä. Esitykset ovat maksuttomia.

Uutuustuotteina kiertueella on myynnissä mm. upea Itämeren majakat -kirja, uusia T-paitoja ja huppareita sekä tietenkin seuran klassikkokalenteri, Majakkasaaret 2022. Tuotto käytetään majakoiden hyväksi.

Ohjelma
12.20 Tuotemyynti alkaa
12.40 Koronapassien tarkistus, sisään saliin
13.00 Elokuva Märketin majakanvartija
13.45 Esitys 500 vuotta suomalaisia merimerkkejä, Pekka Väisänen
14.10 Tauko, tuotemyyntiä
14.30 Elokuva Majakoiden ja luotsien Porkkala sodassa ja rauhassa
15.30 Lopetus

Yleisöltä edellytetään koronapassia, joka tarkistetaan ovella. Vellamon auditorioon mahtuu 100 henkilöä ennalta merkityille paikoille. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä yli 12-vuotiaille. Seuraamme viranomaisten suosituksia ja päivitämme ohjeitamme niiden mukaisesti.

Kutsu ystäväsi mukaan :)