Olemme koonneet tälle sivulle tärkeää museokäyntiin liittyvää tietoa, jotta vierailu olisi kaikille miellyttävä ja turvallinen. Voit myös turvautua paikan päällä olevan henkilökuntamme apuun mieltäsi askarruttavissa asioissa. Tervetuloa!

Museoissa voi olla enintään 100 henkilöä kerrallaan. Museovierailta ei edellytetä koronapassia, mutta suosittelemme kasvomaskin käyttämistä yli 12-vuotiaille.

Opastuksissa ryhmän suositeltu enimmäiskoko on 10 henkilöä. Kaikille avoimia yleisöopastuksia ei järjestetä, mutta ryhmät voivat varata opastuksia Merikeskus Vellamon näyttelyihin. Kokouksissa voi olla koolla enintään 10 henkilöä. Kokouksen järjestäjän tulee varmistaa, että osallistujat voivat pitää riittävää etäisyyttä toisiinsa. Opas- ja kokousvaraukset info@merikeskusvellamo.fi tai 040 350 0497.

Seuraamme viranomaisten suosituksia ja päivitämme ohjeitamme niiden mukaisesti.

Muistathan myös kaiken tämän:

Pidäthän huolta käsihygieniasta. Voit pestä kätesi sisääntuloaulan yhteydessä ja näyttelytilojen takakäytävällä sijaitsevissa WC-tiloissa. Käsidesiä on saatavilla lukuisissa pisteissä sisääntulossa, museokaupalla, ravintolassa ja näyttelyissä.

Ethän tule museoon flunssaisena. Yskithän ja aivastat oikein eli joko kertakäyttöiseen paperiin tai hihaan.

Muistathan huolehtia riittävästä turvavälistä muihin museovieraisiin. Muistutamme tästä tärkeästä asiasta myös lattiatarroin ja tarpeen mukaan kuulutuksin.

Lipunmyynnissä suojanamme ovat pleksit ja riittävä etäisyys. Lisäksi henkilökuntamme käyttää kasvomaskia tai visiiriä. Suosithan kortti- ja lähimaksuja.

Yleisissä Merikeskus Vellamoa koskevissa tiedusteluissa auttaa infomme, info@merikeskusvellamo.fi tai 040 350 0497.

Muutokset mahdollisia, seuraathan tiedotustamme.

Korona-ajan hygieniaohjeet

Kutsu ystäväsi mukaan :)