Miltä teollisuus tuntuu? -keskustelusarjassa ollaan Puun vuoro -näyttelyn teemojen äärellä. Tarkoituksena on antaa tilaa moniääniselle ja arvostavalle yhteisölliselle keskustelulle ja mahdollistaa vastakkaistenkin näkökulmien esittäminen turvallisessa ja tiedollisesti luotettavassa alustassa eli museossa.

Miltä kymenlaaksolaisuus tuntuu nyt ja tulevaisuudessa?

Metsäteollisuus on vuosikymmenten kiinteä osa kymenlaaksolaisuutta. Se on vaikuttanut alueen ihmisten elämään, niidenkin, jotka eivät ole suoraan työskennelleet sen parissa. Kutsumme paikallisia keskustelemaan siitä, miten metsäteollisuus rakentaa kymenlaaksolaisuutta.

Miten metsäteollisuus on läsnä arjessamme? Miten sen läsnäolon voi havaita, vaikka ei olisikaan sen kanssa tekemisissä päivittäin? Uudet innovaatiot ja toimintatavat muovaavat metsäteollisuutta ja metsät ympärillämme ovat muutoksessa. Miten kymenlaaksolaisuus tulee muuttumaan?

Tervetuloa Merikeskus Vellamoon pohtimaan näitä kysymyksiä. Tavoitteena on muodostaa ja sanoittaa käsitystä metsäteollisuuden vaikutuksesta kymenlaaksolaisuuteen ja erityisesti siihen, mitä kymenlaaksolaisuus on tulevaisuudessa. Kaikki ovat tervetulleita antamaan omia ajatuksiaan yhteiseen keskusteluun.

Tilaisuus on maksuton ja sen alussa on kahvitarjoilu. Merikeskus Vellamon näyttelyihin on keskiviikkoisin vapaa pääsy klo 17-20.

Työpaja on osa Puun vuoro -näyttelyn oheisohjelmaa. Järjestämme vastaavan tilaisuuden syksyllä Kuusankoskella.

Keskustelusarjan tulossa olevat tapahtumat:

Pe 8.9. klo 10.30–11.30, Merikeskus Vellamo
Kotiseutupäivien keskustelukammarissa teemana Puun vuoro -näyttely ja metsäteollisuus.

Ke 27.9 klo 17.00–19.00 Kuusankosken Taideruukki
Miltä kymenlaaksolaisuus tuntuu nyt ja tulevaisuudessa?

Kutsu ystäväsi mukaan :)