RADIOTUTKINTOTILAISUUS SIIRTYY. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Merikeskus Vellamossa järjestetään Traficomin Rannikkolaivurin radiotutkintotilaisuus.

Rannikkolaivurin radiotodistus SRC (Short Range Certificate) on meri-VHF-radiopuhelimella varustetun huvialuksen radioaseman hoitajan pätevyystodistus. Rannikkolaivurin radiotodistus on tarkoitettu myös ammattimerenkulussa eräiden kotimaanliikenteen alusten radioaseman hoitajille.

Seuraavasta linkistä löytyy lisätietoa: https://www.traficom.fi/fi/liikenne/veneily/veneilijoiden-ja-merenkulun-radioluvat

Opetusmateriaalit löytyvät osoitteesta: https://www.traficom.fi/sites/default/files/media/file/Rannikkolaivurin_radioliikenneopas.pdf

Tutkintomaksusta ja pätevyystodistuksesta veloitetaan erikseen Traficomin maksuasetusten mukaan. Tutkintomaksu ja pätevyystodistusmaksu ovat kertaluontoisia. Todistus lähetetään postitse, kun pätevyystutkinto on hyväksytty. Lasku tutkinnosta ja pätevyystodistuksesta postitetaan erikseen.

Maksut:
Rannikkolaivurin pätevyystutkinto/suorituskerta 45,40€
Pätevyystodistusmaksu (kaikki todistukset) 43,75€

Tutkintotilaisuus järjestetään Merikeskus Vellamon yleisötiloissa 2. kerroksessa ke 7.10.2020 klo 15.45-19.45. Tutkinto kestää 1 tunnin ja 15 minuuttia, mutta ennen tutkintoa käydään asiaa läpi. Ilmoittautumiset viimeistään su 4.10.2020 Henri Westerberg, henkkawe(at)gmail.com, 045 613 2211.

Tutkinnossa on oltava mukana:
– kirjoitusvälineet (kuulakärkikynä ja lyijykynä)
– 1 passivalokuva (kuva ei saa olla vuotta vanhempi eikä siinä saa olla mitään merkintöjä tai aikaisempia leimoja)
– kuvallinen henkilöllisyystodistus, josta ilmenee henkilötunnus. Ajokortti kelpaa.

Harjoituskoe löytyy osoitteesta:
https://www.traficom.fi/sites/default/files/media/file/Rannikkolaivurin__radiotutkinnon_mallikoe.pdf

Tarkempi tiedote tutkinnosta
https://www.traficom.fi/sites/default/files/media/file/OHJEET%20TUTKINTOON%20OSALLISTUVALLE.pdf

Merikeskus Vellamon tapahtumissa noudatetaan viranomaissuosituksia ja pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon turvavälit ja muut turvaohjeemme. Tilaisuuksissa on paikkoja rajoitetusti ja ne jaetaan saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Käsien pesuun tarjoutuu mahdollisuus aulan lähettyvillä ja näyttelytilojen takakäytävällä sijaitsevissa WC-tiloissa. Käsidesiautomaatteja on useissa pisteissä ympäri taloa.

Kutsu ystäväsi mukaan :)