Ommellaan yhdessä kestositeitä Ruandan tytöille!

Merikeskus Vellamo järjestää yhteistyössä World Visionin ja Ommel ry:n kanssa kaikille avoimen ja maksuttoman hyväntekeväisyyspajan. Kangaskeidas Oy on mukana tuoden pajaan ompelukoneet ja saumurit. Kankaita pajaan on saatu lahjoituksena. Työpaja on osa rasisimin vastaisen viikon ohjelmaa ja Vellamon Käsityökevät-tapahtumasarjaa.

Ompelupajassa valmistetaan kestosidepakkauksia Ruandan nuorille naisille. Tule mukaan ompelemaan, me tarjoamme tarvikkeet, välineet ja ohjauksen! Työpajaan voit piipahtaa ompelemaan yhden tai useamman tuotteen. Aikaisempaa ompelutaitoa ei tarvita, opastamme sinut alkuun.

Hankkeen yhteistyökumppani World Vision on kehitysyhteistyön pitkäaikainen asiantuntijaorganisaatio. Ommel ry on voittoa tavoittelematon ja yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoitus on edistää ompeluharrastusta, tukea ompeluharrastukseen liittyvää yhteisöllisyyttä sekä lisätä suomalaisen tekstiilisuunnittelun näkyvyyttä.

Hyväntekeväisyyskampanjan aikana Ommel ry:n tavoitteena on valmistaa yhdessä vapaaehtoisten kanssa noin pari tuhatta kuukautissuojapakettia. Tule mukaan tekemään hyvää!

Lue lisää Ommel ry:n sivustolta: Kestositeiden avulla kouluun

Lisätietoja:
Tekstiilikonservaattori Jaana Kataja, Kymenlaakson museo, jaana.kataja@kotka.fi, 040 3506358

Kutsu ystäväsi mukaan :)