Merikeskus Vellamo on taidetta tulvillaan! Yleisöopastuksia, luento, tanssiesitys, taidetyöpaja ja konsertti – valitse suosikkisi tai osallistu useampaan. Tervetuloa taiteen äärelle!

klo 11-16
Taidetyöpaja, aiheena maisema, järjestäjänä Repin-instituutti. Maksuton työpaja on tällä hetkellä täynnä, mutta mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella vielä paikan päällä. Työpajalaisten työskentelyä voi käydä seuraamassa päivän kuluessa.

Lisätiedot löytyvät Repin-instituutin sivustolta.

klo 11.15
Yleisöopastus Ihanuuksien ihmemaa -näyttelyyn. Opastus alkaa näyttelytilasta ja sisältyy Vellamon pääsymaksuun.

klo 12
Aino Karstisen Puusta on meidät tehty -tanssiesitys Puun vuoro -näyttelyssä. Miltä näyttää, kun puu astuu vuoroonsa? Tanssiteos johdattelee katsojan seuraamaan puun matkaa metsästä tehtaalle. Esitys kestää n. 20 minuuttia ja sopii koko perheelle. Lisätietoja taiteilijasta ja tanssiesityksestä täältä. Esitys sisältyy Vellamon pääsymaksuun.

klo 12.30
Yleisöluento Luonnosta kaupunkiin ja Ateneumista Kotkaan, Ihanuuksien ihmemaa -näyttelyn taustoista ja teoksista, intendentti Timo Huusko, Ateneumin taidemuseo. Kesto n. 45-50 minuuttia, luennolle on vapaa pääsy.

klo 13.45
Yleisöopastus Ihanuuksien ihmemaa -näyttelyyn. Opastus alkaa näyttelytilasta ja sisältyy Vellamon pääsymaksuun.

klo 14.30
Taidelauantain konsertti. Kotkan Nuoret Jouset esiintyy Venehallissa. Konsertti kestää n. 30 minuuttia ja sisältyy Vellamon pääsymaksuun.

Merikeskus Vellamon pääsymaksut löytyvät täältä.

Kutsu ystäväsi mukaan :)