Uusi nuoren polven sellistitaitureiden kvartetti Jalo Cello Quartet tarjoilee hurmaavia ja viihdyttäviä klassispainotteisia säveliä moneen makuun Tšaikovskista ja Pärtistä aina Gershwiniin saakka. Kvartetissa soittavat Oliver Erlich, Artturi Aalto, Tommi Wesslund ja Otto-Aaron Takala.

Yhtyeen ytimessä on neljä kaverusta, jotka tapasivat opiskellessaan Sibelius-Akatemiassa. Nykyään he soittavat säännöllisesti Suomen huippuorkestereissa kuten Radion sinfoniaorkesterissa, Tampere Filharmoniassa ja Helsingin kaupunginorkesterissa. Oulu Sinfonian soolosellisti Oliver Erlich on tuttu myös Kymi Sinfoniettan riveistä.

Ajatus kvartetista syntyi, kun nelikon polut erkanivat opintojen jälkeen ja kaipuu yhteissoiton äärelle oli suuri. Luvassa on siis suoraan sydämestä välittyvää musiikin tekemisen ja soittamisen iloa! Konsertin järjestävät yhteistyössä Kymijoen Lohisoitto  ja Merikeskus Vellamo.

Ennen konserttia yleisöllä on mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle Merikeskus Vellamon uusiin näyttelyihin Oceanista – muoti ja meri sekä Aarnikotkan siipien alla – taidetta UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiön kokoelmista. Opastukset järjestetään klo 17-18, näyttelyt suljetaan klo 18. Liput opastukselle ostetaan ennakkoon 26.5. mennessä Lippu.fi-palvelusta, myynnissä rajallinen määrä.

Konserttilippu 20 €/lippu.
Sisäänpääsy museoon ja näyttelyopastus 35 €/henkilö, Museokortilla/Kaikukortilla 25 €/henkilö.
Alle 18-vuotiaille konserttilippu, pääsymaksu museoon ja opastus 25 €/henkilö.

 

Tästä Lippu.fi-ostoksille

 

Kutsu ystäväsi mukaan :)