Museoväen virtuaalisilla iltapäiväkahveilla pääset vaihtamaan ajatuksia Merikeskus Vellamon ammattilaisten kanssa erilaisista kulttuuriperintö- ja museotyön aiheista. Iltapäiväkahvit järjestetään Zoom-palvelun välityksellä. Tervetuloa keskustelemaan tai kuuntelemaan!

Toukokuun iltapäiväkahvit nautitaan 20.5.2021 teemalla Rakkaat rakennukset. Keskusteluun johdattelevat rakennustutkija Viivi Alajuuma ja korjausrakentamisen asiantuntija Katariina Ruuska-Jauhijärvi.

Tiedätkö, mitä ovat Kymenlaakson valtakunnallisesti merkittävät rakennetun kulttuuriympäristön alueet? Pohditko, miten korjausavustuksia haetaan? Mietityttävätkö rakennussuojelun kiemurat? Tule juttelemaan asiantuntijoiden kanssa, kuulemaan muiden kertomuksia tai jakamaan omia kokemuksiasi.

Kunkin kahvikeskustelun Zoom-linkki julkaistaan ennen tapahtumaa Vellamon nettisivuilla. Sisään pääsee klo 13.50 lähtien, keskustelu alkaa klo 14 ja kahvitunti päättyy klo 14.45. Iltapäiväkahvien aluksi esitellään lyhyesti paikalla olevat museon työntekijät ja kahvittelujen juttuaihe. Sen jälkeen on aika rennolle keskustelulle.

Iltapäiväkahveille liityt mukaan Zoom-linkillä:

https://us02web.zoom.us/j/8836375579?pwd=NDVjZmVHbU5tRW44YnNUY25EaitsQT09

Meeting ID: 883 637 5579
Passcode: 248635

• Sinulla ei tarvitse olla Zoomin tunnusta tai käyttäjäprofiilia eikä sinun tarvitse kirjautua Zoomiin.

• Liity mukaan klikkaamalla yo. linkkiä tai kopioimalla linkki käyttämäsi selaimen osoiteriville.

• Jos sinulle on asennettu Zoom-sovellus, yhteys käynnistyy automaattisesti. Muissa tapauksissa selainikkunassa on vaihtoehtoiset liittymistavat. Jos selain kysyy lupaa käynnistää Zoom-sovellus, hyväksy tämä.

• Jos liityt mukaan muuten kuin yo. linkin kautta, tarvitset kokouksen tunnuksen ja salasanan (Meeting ID ja Passcode).

• Zoom-sovelluksen käynnistyttyä avautuu ääniyhteyden valintaikkuna. Oletuksena on videotapaamiseen liittyminen tietokoneen ääniyhteyttä käyttäen (Computer Audio). Jos tämä ei ole jostain syystä mahdollista, voit liittyä tapaamiseen käyttäen puhelinta ääniyhteytenä (Phone Call). Tarkista, että käytät maakohtaista numeroa.

• Valitse Computer Audio ja liity kokoukseen valitsemalla Join with Computer Audio.

• Voit myös testata ääniyhteytesi ennen kokoukseen liittymistä kohdasta Test speaker and microphone.

• Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista (Mute/Unmute ja Start/Stop video).

• Pidäthän mikrofonin suljettuna, ellei sinulla ole puheenvuoroa.

• Ohjaudut ensin odotushuoneeseen, josta kokouksen vetäjä päästää sinut sisään.

Kutsu ystäväsi mukaan :)