Tarvitsetko piristystä etätyöpäivääsi tai etäopiskeluusi? Nyt voit heittäytyä meriarkeologian ihmeelliseen maailmaan omalta kotisohvaltasi tai etätyöpisteeltäsi! Liity seuraamme Merikeskus Vellamon YouTube-kanavan kautta keskiviikkona 1.4. klo 12 ja tutustu Suomen merimuseon kokoelmista löytyviin hylkyesineisiin ja niiden tarinoihin.

Museolehtori Anni Shepherd kertoo Suomen merimuseon kokoelmiin kuuluvista hylkylöydöistä ja ainutlaatuisen hylkytekstiilin replikoinnista museossa. Mikä on hylky ja miksi niitä on löytynyt juuri Suomen aluevesiltä? Mitä hylyistä on löydetty ja mitä esineet kertovat meille menneiden aikojen merenkulusta ja ihmisten elämästä? Mitä mielenkiintoisia esineitä Suomen merimuseon kokoelmiin kuuluu? Miten ompeleminen liittyy hylkyihin tai edes museoesineisiin? Liity seuraamme ja ota selvää!

Tietoherkku-luento järjestetään tällä kertaa Merikeskus Vellamon YouTube-kanavan välityksellä osoitteessa: https://www.youtube.com/user/MerikeskusVellamo

Luento tulee myös jälkeenpäin katsottavaksi Merikeskus Vellamon YouTube-kanavalle. Huom! Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Merikeskus Vellamo on suljettu yleisöltä, joten luento on katsottavissa vain YouTuben välityksellä.

Tervetuloa mukaan!

Kuva: Jani Gerkman

Kutsu ystäväsi mukaan :)