Merikeskus Vellamon Ruumassa on lokakuussa esillä Kestävyyspaneelin Tarinoita kestävyysmurroksesta -näyttely, joka pyrkii tekemään murroksen ymmärrettävämmäksi tarinallistamalla sitä muun muassa Metropolian opiskelijoiden luomien infografiikoiden sekä Häiriköt-päämajan Voima-lehdestä tuttujen vastamainosten avulla.

Näyttelyyn liittyen Vellamossa järjestetään lauantaina 2.10.2021 klo 12-14 kaikille avoin ja maksuton työpaja. Pajassa osallistujat pääsevät pohtimaan, miten he kokevat kestävyysmurroksen omassa elämässään ja ympäristössään. Aihetta lähestytään kestävyysmurroksen kuuden osa-alueen kautta. Nämä ovat kestävä ja oikeudenmukainen talous, ruoka ja ravinto, energia, kaupungit ja kaupunkiseudut, luonnon järjestelmät sekä hyvinvointi ja mahdollisuudet.

Mukaan mahtuu kolmekymmentä osallistujaa ja ilmoittautua voi perjantaihin 1.10.2021 asti osoitteessa www.kemutarinat.fi/kotka.

Tarinoita kestävyysmurroksesta -näyttely on esillä Merikeskus Vellamon Ruumassa 5.-29.10.2021. Kotkalaiset voivat lähettää valokuviaan mukaan kampanjaan keskiviikkoon 22.9. asti osoitteessa www.kemutarinat.fi/kuvalomake.

Kutsu ystäväsi mukaan :)