Muumien 75-vuotisjuhlavuosi ja #MEIDÄNMERI-kampanja

Merikeskus Vellamo on mukana #MEIDÄNMERI-kampanjassa pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville. Teemana kampanjassa on Muumien 75-vuotisjuhlavuosi. Vellamosta löydät mm. Muumi-keräyslippaat, joiden tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä John Nurmisen Säätiölle. Museokauppa Plootussa on myös myynnissä Muumi-tuotteita, joiden tuotosta osa lahjoitetaan keräykseen. Meripäivien aikaan järjestettäväksi suunniteltu Emma Klingenbergin Tove-konsertti on valitettavasti peruttu vallitsevan tilanteen takia niin vuodelta 2020 kuin 2021.

Lahjoituksen Itämeren pelastamiseksi voit tehdä myös kampanjasivuilla.
Esimerkiksi lahjoittamalla 10 euroa autat poistamaan 40 kiloa sinilevää Itämerestä.

”Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta. Tätä työtä edistääkseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa rakentanut läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävän #MEIDÄNMERI-kampanjan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.” Näin koko Muumien juhlavuoden kestävästä kampanjasta kertoo John Nurmisen Säätiö.

Koronatilanteen vuoksi #MEIDÄNMERI-kampanja on saanut lisäaikaa ja sitä jatketaan heinäkuun 2021 loppuun asti. On kiva olla mukana!

Tutustu lisää www.meidänmeri.fi
#MEIDÄNMERI #OURSEA #VÅRTHAV