Vellamon venehallissa lauletaan yhdessä nuoruuteen liittyviä lauluja keskiviikkona 2.10. 2019 klo 18 alkaen. Yhteislauluillassa ovat mukana Nuorisokuoro Merituuli johtajanaan Milla Pohjola sekä Kotkan lyseon kuoro johtajanaan Maaria Salmi. Säestyksestä vastaa Esa Ylönen.

Illan kuluessa lauletaan yhdessä mm. Satumaa, Suklaasydän, Yesterday, Sellaista elämä on, Höstvisa ja Kaksi puuta. Lisäksi kuorot esittävät yleisölle muutaman laulun, mm. Taivas on sininen ja valkoinen.

Yhteislauluiltaan on vapaa pääsy samoin kuin Vellamon näyttelyihin kuten aina keskiviikkoisin klo 17-20.

Tilaisuus on osa Kymenlaakson museoiden Kerro meille! -hanketta, joka kerää nuoruuteen liittyvää muistitietoa. Muistot voivat olla miltä vuosikymmeneltä ja mistäpäin Kymenlaaksoa tahansa. Lisätietoa hankkeesta löytyy täältä.

Nuorisokuoro Merituuli

Kotkan seudun musiikkiopiston nuorisokuoro on perustettu syksyllä 1992 ja Merituuli-nimen se sai syksyllä 1993. Kuoroa ovat johtaneet Epp-Inna Westergård, Tarja Silvennoinen, Riikka ja Riku Pelo sekä Leena Arffman, syksystä 2019 lähtien musiikinopettaja ja kuoronjohtaja Milla Pohjola. Kuoron ohjelmisto koostuu mm. kansanlauluista, laulelmista, perinteisestä nuorisokuoro-ohjelmistosta sekä rytmimusiikista.

Kotkan lyseon kuoro

Kotkan lyseon kuoro on toiminut n. 10 vuotta ja siihen kuuluu tällä hetkellä n. 45 laulajaa. Kuoro toimii myös musiikinkurssina lukio-opinnoissa. Kuoro on tehnyt yhteistyötä viimeisten vuosien aikana mm. Kymi Sinfoniettan, Kouvolan yhteislyseon edustuskuoron, Merituuli-kuoron ja Kotkan Laulumiesten kanssa. Kuoroa johtaa Maaria Salmi.

Kutsu ystäväsi mukaan :)